NaslovnicaVijestiLUDILO U ROMI: Zvijezda kluba javno priznao da VARA suprugu! Njegove riječi...

LUDILO U ROMI: Zvijezda kluba javno priznao da VARA suprugu! Njegove riječi ŠOKIRALE svijet!

Posao kojim se bave omogućio im je veliku popularnost i debeo novčanik, što je razlog zbog čega su nogometaši magnet za žene. Jedan od njih otišao je korak dalje i sve to javno priznao. Radja Nainggolan ponovno je šokirao sve.

javno priznao

Vezni igrač Rome, poznat po brojnim skandalima i nogometaš koji je, upravo zbog ekscentričnog ponašanja, ostao bez svjetskog prvenstva, ponovno je šokirao svijet. Belgijski veznjak gostovao je na belgijskoj televizijskoj emisiji Gert Late Night, gdje je hladno priznao da je varao svoju suprugu. I opet se pojavio na naslovnici sportskih medija.

>> NAKON FREDA STIGLO I DRUGO POJAČANJE UNITEDA: Završeni ljekarski pregledi, zvanična objava kluba se očekuje danas!

„Mnoge žene dolaze k meni i otvoreno pitaju za seks. Ponekad je teško reći ne. Inače, ja sam oženjen, ali neću reći da sam anđeo. Prije svega, najvažnije je da ove stvari nikad ne dođu u javnost”, rekao je Radja Nainggolan, te je nastavio: “Sve te žene žele spavati sa mnom i teško ih je odbiti. Izađem negdje na zabavu i oko mene se odjednom pojavi pet žena. Što biste vi učinili? Nije lako.”

[su_bet365_100_bonus]

Nainggolan je također govorio o istospolno usmjerenim igračima. „Oni ne otkrivaju svoje seksualne sklonosti. Sram ih je, znajući da će to biti kraj njihove karijere. Teško je govoriti o tome u svlačionici. Nogomet je poznat po tome da ste uvijek okruženi lijepim djevojkama “, nastavio je šokirati Nainggolan.

[su_bonus]

I na kraju, je dodao: „Neki ljudi me kritikuju zbog pušenja i ponašanja, tvrdeći da moram biti uzor mladima Da sam htio, vjerojatno bi bio učitelj ili nastavnik. Ali ja sam nogometaš, i trebaju me ocjenjivati po mojim nastupima na terenu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!