NaslovnicaVijestiLUDNICA: Rasprodane ulaznice za susret PSG-a i Reala, najskuplja karta dosegla astronomski...

LUDNICA: Rasprodane ulaznice za susret PSG-a i Reala, najskuplja karta dosegla astronomski iznos

Nakon što su izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka, odmah je bilo jasno, da će možda i finale prije finala odigrati ekipe Real Madrida i PSG-a. Prošlogodišnji pobjednik protiv jednog od najvećih favorita za naslov, dovoljan su razlog da se karte za susret rasprodaju u rekordnom vremenu, te da cijena istih dostigne astronomski iznos.

ulaznice za susret PSG-a i Reala

Najzanimljiviji susret osmine finala Lige prvaka je nesumnjivo onaj između PSG-a i Real Madrida. Francuski i španjolski prvaci će se susresti u Madridu 14. veljače, a 6. ožujka u Parizu će se odigrati revanš susret, na kojem ćemo saznati koji od velikana se oprašta od takmičenja.

>> SKANDAL U ŠPANIJI: Atletico Madrid FIFA-i podnosi prijavu protiv Barcelone

Ulaznice za obje utakmice su već u prodaj, ali iz PSG-a su informirali javnost da imaju još nekoliko stotina ulaznica na raspolaganju. To su ulaznice, koje se prodaju na crnom tržištu, a cijene su stvarno astronomske. Najjeftinije s “najgorim” sjedalima dostupne su od 315 eura, a za svoje najskuplje ulaznice ćete morati isplatiti 14.695 eura. Nevjerovatno, zaista!

[su_bonus]

Ali ako želite za sebe osigurati dio spektakla na stadionu “Parc des Princes”, morat ćete se postaviti u virtualni red. Naime, unatoč cijenama karata, za njih vlada izniman interes, te ćete morati imati mnogo sreće ukoliko želite da dobijete vrijedni komadić papira.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!