NaslovnicaVijestiLuis Garcia: Barcelona će ponovo osvojiti Ligu prvaka

Luis Garcia: Barcelona će ponovo osvojiti Ligu prvaka

Bivši igrač Liverpoola i osvajač Lige prvaka, Luis Garcia, predviđa da će Barcelona ponovo osvojiti to natjecanje i ove sezone.

luis garcia

Španjolac je sa timom sa Anfielda osvojio Ligu prvaka 2005. godine u jednom od najdramatičnijih finala koje je nogometni svijet ikad vidio. To je bio Liverpoolov peti trofej Lige prvaka, nakon što su ga osvojili i 1977, 1977, 1981, te 1984. godine.

Garcia je u tom finalu odigrao svih 120 minuta, a Liverpool je na kraju slavio pobjedu protiv AC Milan nakon što su bili bolji u izvođenju jedanaesteraca. Zanimljivo je da su “redsi” na poluvremenu gubili čak 3-0, ali su se uspjeli vratiti, te zasluženo osvojiti trofej.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

Za službenu UEFA-inu stranicu je priznao da smatra da će Barcelona ponovo biti prvak Lige prvaka i ove sezone. Luis Garcia je prije dolaska u Liverpool jednu sezonu proveo upravo u dresu Barcelone, gdje je pokazao svoj kvalitet, te ga u ljeto 2004. godine Rafael Benitez dovodi na Anfield za samo šest miliona funti. Kakogod, bivši igrač Liverpoola bi volio da njegov drugi bivši klub osvoji taj prestižni trofej, a to je Atletico Madrid. Kako i sam kaže, “jorgandžije” imaju posebno mjesto u njegovom srcu.

Također je na pitanje navijača “tko je najbolji igrač s kojim je dijelio svlačionicu” odgovorio da je to legendardni Ronaldinho. Njih dvojica su igrali zajedno jednu sezonu dok je Garcia nosio dres Barcelone, a u to vrijeme je Brazilac bio na vrhuncu karijere.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti komentirao poništeni gol Bayerna: Žale se? Pa sudac je...

0
Nogometaši Real Madrida sinoć su pobijedili Bayern Munchen rezultatom 2:1 te se plasirali u finale Lige prvaka. Nakon utakmice, glavna tema je bio poništeni...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!