NaslovnicaVijestiLuis Suarez se vraća u bivši klub: "Obećao je da će se...

Luis Suarez se vraća u bivši klub: “Obećao je da će se vratiti ako ja postanem trener.”

Barcelonina zvijezda je razgovarala sa urugvajskim suigračem oko povratka u bivši klub, ali priznao je da bi želio pristati na novi ugovor sa španjolskim divovima.

Luis Suarez se vraća

Luis Suarez nagovijestio je da će se možda odlučiti vratiti u jedan od svojih bivših klubova nakon što mu istekne ugovor u Barceloni na ljeto 2021. godine.

33-godišnji napadač bio je jedan od najboljih napadača u Europi u posljednjem desetljeću i postigao je 191 gol, te upisao 108 asistencija u 270 nastupa za katalonski klub.

Prije toga, Urugvajac je zapalio Premier ligu sa Liverpoolom, a njegova sezona u kojoj je osvojio Zlatnu kopačku, gotovo je donijela titulu Liverpoolu 2013/14 sezone.

Suarez je tvrdio da bi želio ostati sa Barcelonom izvan postojećeg ugovora, ali bivši suigrač vjeruje da će ga možda namamiti sa Nou Campa.

Sebastian Abreu, koji je sada igrač-menadžer urugvajskog kluba Boston River, čovjek je koji pokušava vratiti Suareza u svoju domovinu.

Urugvajskoj radio stanici je rekao: “Razgovarao sam sa Suarezom i on je rekao da bi se mogao vratiti, ako budem trener Nacionala.”

Abreu je vodio liniju za Nacional  u sezoni 2004/05 dok je Suarez prolazio kroz redove klupske akademije, a ponovo bi druženje moglo biti na kartama za bivše urugvajske suigrače.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!