NaslovnicaVijestiMahrez odbija trenirati nakon propalog transfera u City, suigrači mu dali zanimljiv...

Mahrez odbija trenirati nakon propalog transfera u City, suigrači mu dali zanimljiv nadimak

Zvijezda Leicester Cityja Riyad Mahrez iza sebe ima još jedan (za njega) neuspješan prelazni rok, s obzirom da je ponovo pokušao napustiti klub, ali mu to nije uspjelo.

Mahrez dobio novi nadimak

Manchester City je posljednjeg dana prelaznog roka poslao tri ponude za Alžirca, od kojih je najveća iznosila oko 65 miliona funti, ali su sve tri ponude odbijene. On je tako po četvrti put u dvije godine primoran na ostanak u Leicesteru, nakon što se u prethodnim prelaznim rokovima povezivao sa odlascima u Arsenal i Chelsea.

On je, kako je priznao njegov neimenovani prijatelj, trenutno u depresivnom stanju, a u posljednja dva dana nije uopće dolazio na treninge svog kluba.

“Danas sam bio sa Riyadom i osjeća se depresivno”, jučer je rekao izvor blizak alžirskom reprezentativcu, te nastavio: “Mislio je kako će mu odlazak biti dozvoljen ukoliko se pojavi ponuda velikog kluba, kako bi ostvario svoj san.”

“On je mislio da ima takav odnos s klubom koji mu je trebao dozvoliti odlazak kako bi postao jedan od najboljih nogometaša na svijetu. Međutim, tokom posljednja četiri prelazna roka za njega su tražili 45 miliona funti, zatim 50 miliona i sada više od 80 miliona funti. To nije pošteno. On nije zainteresovan za automobile i novac, on nije takav igrač. Želi postati najbolji i igrati za najbolji mogući klub za koji može igrati.”

[su_million_pound]

S obzirom na situaciju u kojoj se nalazi, Mahrezovi suigrači su navodno nezadovoljni njegovim ponašanjem i ne dolaskom na treninge, te su mu zbog toga dali zanimljiv nadimak. Kako danas pišu engleske novine The Sun, počeli su ga oslovljavati sa ‘Viktor Navorski’, a u pitanju je lik iz filma ‘Terminal’. U filmu, Navorski ostaje ‘zarobljen’ u zračnoj luci u New Yorku kada mu je zabranjen ulazak u Sjedinjene Američke Države, što su igrači Leicester Cityja povezali sa Mahrezovom situacijom.

On je navodno zadnji dan prošlog ljetnog prelaznog roka proveo u zračnoj luci u Parizu nadajući se kako će za njega stići ponuda klubova iz Španjolske (Barcelona i Real Madrida), Manchestera ili Londona. Ponude nisu stigle, ali to nije zaustavilo Mahreza da se ponaša na isti način i krajem ovog prelaznog roka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!