NaslovnicaVijestiMamić gledao Crvenu Zvezdu u Turskoj, a evo šta je rekao o...

Mamić gledao Crvenu Zvezdu u Turskoj, a evo šta je rekao o beogradskom klubu

Alfa i omega zagrebačkog Dinama, Zdravko Mamić gledao Crvenu Zvezdu na pripremama u Turskoj, i u superlativima govorio o beogradskim crveno-bijelima.

Nekoliko predstavnika Dinama iz Zagreba, uključujući i bivšeg čelnika tog kluba Zdravka Mamića, pratilo je današnju pripremnu utakmicu nogometaša Crvene zvezde protiv Dinama iz Bresta u Beleku.

“Zvezda ove godine izgleda perfektno i taj klub ne treba imati komplekse jer je bio prvak svijeta. Drago mi je kad neki klub s ovih prostora ima uspjeha u Europi, a ovosezonski uspjeh Zvezde je za poštovanje”, rekao je Mamić srpskim novinarima.

[su_watch_live_football]

Mamić je najavio da će 13. veljače doći u Beograd da gleda meč Zvezde i moskovskog CSKA u šesnaestini finala Lige Europe.

Zdravku Mamiću se u Hrvatskoj sudi za izvlačenje novca iz Dinama, odnosno on i njegov brat Zoran se terete da su od transfera igrača, utajom poreza i drugim nezakonitostima, oštetili zagrebački klub za oko 116 milijuna kuna (15,5 milijuna eura), a državni proračun za 1,6 milijuna eura.

Transfer glasine: Ronaldo se vraća u Englesku ali ne u United, City šalje ponudu od 150 miliona za igrača Chelseaja, Vidal na ljeto napušta Bayern

Ramos otkrio prijateljima: On je novi ‘Galactico’!

Nova istraga pokrenuta je protiv bivšeg čelnika Dinama zbog sumnje da je klub u Zagrebu oštetio za oko 2,6 milijuna eura.

Nogometaši Zvezde danas su igrali pripremni meč protiv bjeloruskog Dinamo Bresta na terenima hotela Rixos u Beleku, u kojem su slavili rezultatom 2:0, golovima Luke Adžića i novajlije El Fardou Bena, koji je stigao iz grčkog Olympiacosa.

Zvezda je ranije već igrala jednu prijateljsku utakmicu ​​i savladala litvanski klub Stumbras 3:1.

Iza beogradskih crveno-bijelih je zaista fantastična polusezona, pošto su se mimo svih očekivanja plasirali u grupnu fazu Lige Europe, prošavši sva četiri kola kvalifikacija, a potom u jednoj od najtežih grupa, u konkurenciji Arsenala, BATE Borisova i Kolna izborili drugo mjesto i plasman u nokaut fazu natjecanja, gdje će se sastati sa moskovskim CSKA.

U srbijanskoj Superligi, Zvezda je nakon 22 odigrana kola vodeća na tablici sa 9 bodova više od ‘vječitog’ rivala Partizana, koji se također plasirao u šesnaestinu finala Lige Europe, gdje ih čeka okršaj sa češkim Plzenom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!