NaslovnicaVijestiManchester City bi mogao ispasti u četvrtu ligu engleskog nogometa!

Manchester City bi mogao ispasti u četvrtu ligu engleskog nogometa!

Manchester City je već igrao protiv ekipa iz League Two ove sezone.

ligu engleskog nogometa!

Kada su odani navijači Port Valea putovali na utakmicu FA kupa, gdje su svjdočili porazu svog tima od 4-1, oni su vjerojatno mislili da je to posjeta koja se više neće dogoditi.

Međutim, to bi se moglo promijeniti nakon zabrane Cityja na europskim natjecanjima, a stvarno se ne šalimo oko toga.

U petak navečer je objavljeno da City neće igrati Ligu prvaka sljedeće dvije godine zbog kršenja propisao Finansijskog fer pleja.

City je potvrdio da će se žaliti na odluku arbitražnog suda za sport, što bi moglo se moglo dokazati kao dugotrajan postupak, ali to nije spriječilo nagađanja o permutaciji.

Može li City ispasti u četvrti rang natjecanja u Engleskoj?

Međutim, jedna od najvažnijih stvari koje su spomenute u izvješću, jeste to da bi City tehnički mogao biti izbačen u četvrtu ligu Engleske, to jest League Two.

Iako su male vjerojatnoće, Engleska top liga ima moć istjerati timove, a nedavno je odlučeno da će bilo koji takav klub morati da krene iz četvrtog nivoa nogometa u engleskoj.

Izvještaj objašnjava: “Iako nitko ne vidi izbacivanje iz Premier lige kao vjerojatnoću, nedavno je odlučeno da bilo koji klub koji se izbaci iz top lige u engleskoj krene iz četvrtog nivoa nogometa u engleskoj.”

Ovo se možda i neće dogoditi, ali što ako bi se dogodilo? City bi igrao protiv Grimsby Towna, Forest Greena i Mansfied Towa, te bi definitivno se mučili, s obzirom da bi ih tada sve zvijezde napustile.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!