NaslovnicaVijestiManchester City će zaraditi 330 milijuna eura ako osvoji Ligu prvaka, Premiership...

Manchester City će zaraditi 330 milijuna eura ako osvoji Ligu prvaka, Premiership i FA kup

Iako se bliži sredina svibnja, nogometaši Manchester Cityja i dalje su u konkurenciji za osvajanje sva tri moguća trofeja: Ligu prvaka, englesku Premier ligu i FA Kup.

Građani su prije dva dana u prvom susretu polufinala Lige prvaka remizirali s Realom pa će u srijedu pred svojim navijačima imati priliku potvrditi plasman u veliko finale, koje će se igrati u Istanbulu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U engleskoj Premier ligi imaju sve u svojim rukama. Oni su vodeći s 82 boda i imaju jedan bod više od Arsenala, ali su odigrali i utakmicu manje od njih. Do kraja prvenstva odmjerit će snage s Evertonom, Chelseajem, Brightonom i Brentfordom i teško je vjerovati da će si i ove godine dopustiti luksuz da se “oklizne” i ispusti naslov.

lipnja momčad Pepa Guardiole susrest će se u finalu FA kupa protiv gradskog rivala Manchester Uniteda. Bit će to posljednja utakmica sezone i velika prilika da se godina kruniše trećim trofejom.

Ukoliko to uspiju, na račun Manchester Cityja će biti uplaćeno oko 330 milijuna eura. Naslov Premiershipa donosi 190 milijuna eura, trofej Lige prvaka oko 130 milijuna eura, dok FA Cup donosi 4,5 milijuna europskih novčanica.

Zaradama tu nije kraj, budući da europski prvak krajem godine nastupa i na Svjetskom klupskom prvenstvu čije osvajanje donosi oko 58 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!