NaslovnicaVijestiManchester City zainteresiran za dovođenje veznjaka Chelseaja Matea Kovačića

Manchester City zainteresiran za dovođenje veznjaka Chelseaja Matea Kovačića

Hrvat Mateo Kovačić zainteresirao je Manchester City pa je veznjak pred velikom odlukom o svojoj budućnosti u Chelseaju.

Chelsea je doživio veliki udarac nakon što je potvrđeno da je branič Thiago Silva pretrpio oštećenje ligamenata koljena protiv Tottenhama i strahuje se da bi mogao izbivati ​​čak šest tjedana.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako Chelsea nije dao vremenski okvir Silvinog izostanka, branič bi mogao propustiti odlučujuće utakmice za menadžera Grahama Pottera protiv Leeds Uniteda i Borussije Dortmund, i malo je vjerojatno da će igrati prije reprezentativne pauze krajem ožujka.

Veznjak Kovačić jedan je u nizu igrača čiji sadašnji ugovor traje do 2024. godine, a Chelsea je odlučan izbjeći scenarij u kojem svi ulaze u posljednjih 12 mjeseci ugovora.

Suvlasnici Chelseaja Todd Boehly i Behdad Eghbali naslijedili su situaciju u kojoj su Thiago, N’Golo Kante i Jorginho bili u posljednjoj godini svojih ugovora.

Jorginho je prodan Arsenalu u siječnju, Silva je potpisao novi jednogodišnji ugovor, a Kante je blizu potpisivanja produljenja. Međutim, Chelsea sada ima Kovačića, Masona Mounta, Christiana Pulišića, Rubena Loftus-Cheeka, Pierre-Emericka Aubameyanga, Cesara Azpilicuetu i Silvu koji se približavaju zadnjoj godini svojih ugovora.

Čini se da je situacija upozorila City, čiji je menadžer Pep Guardiola veliki obožavatelj Kovačića i očekuje se da će igrač na ljeto promijeniti sredinu.

Cityjeva glavna meta je Jude Bellingham, no klub se suočava s konkurencijom Liverpoola, Real Madrida i Chelseaja. Budućnost Ilkaya Gundogana, kojeg želi Barcelona, ​​i Bernarda Silve je neizvjesna, dok ostaje za vidjeti što će biti s Kalvinom Phillipsom, koji se nije proslavio otkako je stigao iz Leeds Uniteda.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!