NaslovnicaVijestiManchester United blizu potpisivanja GOL-MAŠINE zahvaljujući Liverpoolu!

Manchester United blizu potpisivanja GOL-MAŠINE zahvaljujući Liverpoolu!

Izgleda da je Manchester United dobio dobre vijesti u njihovoj potrazi za transferom Erling Haalanda – uz malu pomoć Liverpoola.

Manchester United blizu

Prema izvještaju, koji je iznenađenje, menadžer Liverpoola Jurgen Klopp je spreman prodati Mohameda Salaha Real Madridu.

Egipatski internacionalac je bio veliki pogodak na Anfieldu i sada je glavna meta Real Madrida, a za samog igrača također se kaže da želi otići na Bernabeu.

Ovo je dobra vijest za Manchester United, jer znači da će Real Madrid sada najvjerojatnije iskoristiti svoj budžet za Salaha i neće krenuti po Haalanda.

Los Blancos je također imao na umu druge mete, ali odlučili su se za Salaha pored Kylian Mbappea i Erlinga Haalanda.

Norveška gol mašina je ove sezone zapalila Bundesligu. Igrao je odlično u Salzburgu i tako je nastavio u Dortmundu, a snažno je povezan sa Unitedom još u siječnju.

Crveni đavoli ostaju veliki obožavatelji 19-godišnjaka koji bi zasigurno bio koristan dodatak sastavu Ole Gunnar Solskjaera.

Ako Madrid ne bude krenuo za Haalandom nakon kupnje Salaha, ovo će dati priliku Unitedu da ima slobodan put ka gol mašini i sve to zahvaljujući Liverpoolu.

U međuvremenu će Redsi vjerojatno zamijeniti Salaha sa RB Leipzigovim Timom Wernerom barem u pola cijene koju očekuju za Salaha.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!