NaslovnicaVijestiMANCHESTER UNITED DOVODI POJAČANJE OD 60 MILIJUNA FUNTI: Transfer će biti gotov...

MANCHESTER UNITED DOVODI POJAČANJE OD 60 MILIJUNA FUNTI: Transfer će biti gotov u narednih 48 sati!

Manchester United dovodi pojačanje od 60 milijuna funti. Transfer će biti gotov u narednih 48 sati! Manchester United je navodno pred završetkom transfera za Tobyja Alderweirelda iz Tottenhama u transferu vrijednom 60 milijuna funti.

Manchester United dovodi

To je prema pisanju Daily Mirrora, koji tvrdi da je Mourinho posebno zatražio od odbora kluba da dovedu vrhunskog igrača i iskusnog braniča u ovom prijelaznom roku.

Mirror dodaje da se od Uniteda očekuje da će ovaj transfer dogovoriti u narednih 48 sati dok su Spursi odlučni da ga zadrže.

[su_bet365_koeficijenti]

Alderweireld je bio jedan od najboljih obrambenih igrača u Premier ligi posljednjih godina, pomažući Mauricio Pochettinu da pretvori Tottenhama u svoje remek djelo.

United će sada da se nada da će 29-godišnjak imati sličan utjecaj na Old Traffordu i omogućiti nadogradnju potrebnu na igrače kao što su Chris Smalling i Phil Jones kako bi pomogli Crvenim vragovima da zatvore jaz za susjedima Manchester Cityjem.

[su_bet365_100bonus]

Ekipa Pep Guardole je pobjegla sa naslovom u posljednjoj sezoni i čini se da je velika investicija ta koja je potrebna u Unitedu kako bi se poboljšali u svojoj borbi za naslov.

Fred je već potpisao iz Shakhtar Donetska i Alderweireld izgleda kao da će biti još jedno pojačanje Uniteda ako se taj transfer ostvari u narednih nekoliko dana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!