NaslovnicaVijestiManchester United drži ključ Neymarovog povratka u Barcelonu!

Manchester United drži ključ Neymarovog povratka u Barcelonu!

Čini se da je Neymarov povratak u Barcelonu sve bliži i bliži, a čini se da je najbolje da se to dogodi ovog ljeta.

On je velika distrakcija u PSG-u, a Kylian Mbappe je ionako bolji igrač, pa bi prodaja Brazilca omogućila da Mbappeu ponude bolji ugovor i nastave dalje.

Problem za Barcelonu je taj što pokušavaju prikupiti novac za Neyamra, dok je slučaj Manchester Cityja pokazao da bi se mogli suočiti sa strogim kaznama zbog kršenja finansijskog fer-playa, dok je Barca u posljednje vrijeme izgubila mnogo novca na Coutinhu, Griezmannu i Dembeleu.

Kako bi prikupili novac potreban za prodaju igrača, ono što im stvarno treba jeste bogat klub koji očajnički želi dovesti veliko ime i možda bi im platili ogroman novac.

Međutim, prema izvještaju britanskih medija, ključ prelaska Neymara u Barcelonu ovdje drži Manchester United.

Daily Express izvještava da je Antoine Griezmann meta Uniteda, pa bi taj tranfer mogao donijeti Barceloni mnogo novca, te bi na taj način uspjeli vratiti Neymara u Barcelonu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!