NaslovnicaVijestiManchester United i Chelsea spremili ponude od 40 miliona funti za veznjaka...

Manchester United i Chelsea spremili ponude od 40 miliona funti za veznjaka Real Madrida

Manchester United i Chelsea spremili ponude od 40 miliona funti za veznjaka Real Madrida. Manchester United i Chelsea su poslali ponude za Realovog Toni Kroosa, prema pisanju izvještaja iz Španije. Njemački internacionalac je navodno u potrazi za novim klubom i odlaskom iz Real Madrida nakon što je Rafa Benitez dobio otkaz.

Manchester United i Chelsea spremili ponude od 40 miliona funti za veznjaka

Veznjak je kontraverzno postavljen na klupu u korist brazilskog Casemira prije zimske pauze, što je dovelo do toga da se Kroos zapita za svoju budućnost u Real Madridu.

Španjolski TV šou, El Chiringuito je prošlog mjeseca objavio kako je veznjak rekao svom agentu da mu potraži novi klub.

Prema pisanju Fichajesa, Chelsea i Manchester United su već održali razgovore sa veznjakovim agentom i žele da ga dovedu u svoje redove.

Mediji tvrde da dvojac iz Engleske sprema ponude od oko 40 miliona funit i da će mu ponuditi ugovor u kojem će zarađivati 4.5 miliona funti godišnje.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

I ako je otpuštanje Beniteza i dolazak Zinedine Zidanea bacio sumnje u odlazak Toni Kroosa sa Santiago Bernabeua, Chelsea ili United bi ipak mogli da ostvare ovaj dogovor.

Izvještaji navode da je vjerovatnost odlaska Toni Kroosa iz Real Madrida znatno smanjena i da je Zidane već uvrstio Kroosa u momčad koju želi da obnovi, ubacujući ga u prvih 11 u pobjedi protiv Deportivo La Corune od 5-0.

Njemački internacionalac je odigrao 17 utakmica za Real Madrid ove sezone, a ima šest asistencija i nije uspio postići niti jedan pogodak.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!