NaslovnicaVijestiManchester United ovog ljeta vraća dva bivša igrača!

Manchester United ovog ljeta vraća dva bivša igrača!

Manchester United bi se u sljedećem prijelaznom roku mogao okrenuti ka Memphis Depayu ili Wilfriedu Zahi, prenosi Express.

Manchester United pronašao

Navodno klub ima klauzule o otkupu oba igrača, što znači da se Crveni đavoli mogu odlučiti za bilo kojeg krilnog igrača, za razliku od forsiranja velikog transfera za Jadon Sanchoa.

United je ove godine jako povezan sa zvijezdom Dortmunda, stim da je Evening Standard nedavno objavio da će ekipa očajnički namamiti 20-godišnjaka u Manchester.

Međutim, Express sada izvještava da bi klub mogao oklijevati da potroši 120 milijuna funti, osobito u vrijeme finansijske krize. Izbijanje koronavirusa teško je pogodilo ekonomiju, posebno u svijetu sporta. Bez prodaje ulaznica i TV reklama, nogometni klubovi trenutno kaskaju sa prihodima.

To bi moglo dovesti do manje velikih transfera u sljedećem transfer roku, s tim da Express navodi dvije jeftinije alternative za Sanchoa. Depay i Zaha su spomenuta imena, jer su oba napadača u prošlosti igrala za United.

Iako se ne spominje naknada ni za jednog igrača, potencialjni transfer bi bio jednostavan, jer Ed Woodward tek treba pokrenuti klauzulu o otkupu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!