NaslovnicaVijestiManchester United pada i na polju marketinga: Težak udarac za Crvene vragove...

Manchester United pada i na polju marketinga: Težak udarac za Crvene vragove i izvan nogometnih terena

Navijači Manchester Uniteda su naviknuti na sve negativne stvari koje mogu zadesiti jedan nogometni klub no ovo što im se desilo vjerovatno nisu očekivali. Crveni đavoli iz dana u dan padaju sve niže i niže a izlaza iz krize nema ni na vidiku.

BIVŠA ZVIJEZDA UNITEDA

Kako je vodstvo američke automobilske skupine Chevrolet shvatilo da Crveni đavoli nisu više konkurentni u Engleskoj, još manje u Ligi prvaka, napravilo je drastičan potez – povlačenje iz kluba.

Amerikanci su 2012. godine potpisali ugovor s Unitedom u vrijednosti 459 milijuna eura, ali tada su stvari bile drugačije. Manchester United je i bio cijenjeni europski div, predvođen Sir Alexom Fergusonom – koji je bio svojevrsno jamstvo za vrhunske rezultate.

Trostruki europski prvak je i zadnjih godina bio jedan od najjačih brendova u svijetu nogometa, ali činjenica je da je posljednjih godina u naglom padu i da je daleko od europskog vrha, što sponzori više ne mogu trpiti.

Od trenutka kada je Manchester United na svojim dresovima utisnuo ime Chevrolet, više nije osvojio naslov prvaka Engleske. Vodeći ljudi američke tvrtke uvjereni su da su dosad preplatili ugovor jer očekivano povrata – nema. Pouzdani izvor blizak tvrtki čak je objasnio da su Amerikanci bili uvjereni da je ugovor loš po njih odmah nakon potpisa istog. Menadžer marketinga je navodno već tada dobio otkaz.

Engleski klub i Chevrolet zaključit će ugovor 2021. godine.

Nakon osam kola  United se nalazi u donjem dijelu ljestvice, na 12. mjestu sa samo dva boda više od momčadi kojima prijeti ispadanje. Prvoplasirani Liverpool (nekad) veliki rival već im bježi čak 15 bodova.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!