NaslovnicaVijestiManchester United pomogao Jose Mourinhu da dobije novi menadžerski posao!

Manchester United pomogao Jose Mourinhu da dobije novi menadžerski posao!

Manchester United pomogao Jose Mourinhu da dobije novi menadžerski posao! Manchester United je navodno pomogao Jose Mourinhou u smislu njegovog sljedećeg menadžerskog posla nakon što su ga u prosincu otpustili Crveni đavoli.

Manchester United pomogao

Portugalski taktičar je od tada ostao bez posla, ali AS ga je nedavno povezao sa Real Madridom, prije nego što je zanemaren u korist povratka Zinedine Zidanea.

Propustivši to, čini se da bi mogao imati još jednu veliku priliku dok Don Balon tvrdi da ga je PSG svrstao u red za zamjenu Thomasa Tuchela.

Njemački taktičar oduševio je u Borussiji Dortmund, ali se mučio kao i mnogi drugi menadžeri u PSG-u u smislu da klub postigne napredak u Ligi prvaka.

Giganti Ligue 1 zapravo su ispali iz osmine finala od strane Mourinhovog bivšeg kluba Manchester Unitedu, pa se čini da je ovaj rezultat sada mogao dati Jose Mourinhu šansu da vodi veliki klub ponovo.

Don Balon tvrdi da je PSG željan da dovede Jose Mourinha zbog njegovog pobjedničkog rekorda gdje god on bio, čak i ako njegova ekipa ne mora nužno igrati dobar nogomet.

Zasigurno bi bilo zanimljivo vidjeti kako će se to dogoditi sa igračima poput Neymara i Kyliana Mbappea, koji su među najboljim igračima na svijetu i koji bi sigurno željeli kombinirati uspjeh sa elegantnim, napadačkim nogometom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!