NaslovnicaVijestiManchester United ponudio zvijezdu u zamjenu za Garetha Balea

Manchester United ponudio zvijezdu u zamjenu za Garetha Balea

Manchester United je jučer pretrpio poraz u okviru 33. kola Premier lige na domaćem terenu protiv West Bromwich Albiona (0-1), te tako predao titulu prvaka u ruke velikog rivala Manchester Cityja.

United nudi Pogbu za Balea

Trener ‘Crvenih vragova’ Jose Mourinho je svjestan kako mu je potrebna rekonstrukcija ekipe pred sljedeću sezonu, te će zasigurno i u predstojećem ljetnom prelaznom roku potrošiti dosta novca na nova pojačanja, a već su poznate i neke od glavnih meta portugalskog stručnjaka.

On se nedavno navodno posvađao sa zvijezdom svog tima Paulom Pogbom, koji je u drugom dijelu sezone pružao vrlo loše nastupe. Iako je 25-godišnjak postigao dva gola prošlog tjedna u derbiju protiv Manchester Cityja, pojavile su se špekulacije kako bi francuski reprezentativac mogao biti jedan od brojnih igrača koji će napustiti Old Trafford ovog ljeta.

Kako pišu ne tako pouzdane španjolske novine Don Balon, Mourinho je spreman riješiti se bivšeg veznjaka Juventusa ukoliko će mu to osigurati dolazak dugogodišnje želje Garetha Balea, koji je na izlaznim vratima Real Madrida. Don Balon piše kako je predsjednik Real Madrida svjestan kako će teško zadržati velškog reprezentativca, koji nije zadovoljan minutažom koju dobija ove sezone, te ga je spreman pustiti da ode ukoliko će u madridsku prijestolnicu doći Paul Pogba.

[su_no1forfootball]

Pored njih dvojice, u cijelu razmjenu bi mogao biti uključen i hrvatski reprezentativac i trenutno jedan od najboljih veznjaka na svijetu Luka Modrić, ali teško da će se to dogoditi. Pored Pogbe, Manchester United bi ovog ljeta mogli napustiti i brojni drugi igrači, uključujući Anthonyja Martiala, Marcusa Rashforda, Lukea Shawa, Mattea Darmiana, te Daleya Blinda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!