NaslovnicaVijestiManchester United poslao ponudu od 71 milijun funti za zvijezdu iz Serie...

Manchester United poslao ponudu od 71 milijun funti za zvijezdu iz Serie A!

Manchester United je navodno poslao ponudu u iznosu od 71 milijun funti za Napolijevog braniča Kalidou Koulibalyja – ali talijanska ekipa traži 89 milijuna funti.

Manchester United poslao

Senegalski internacionalac smatra se jednim od najboljih svjetskih braniča, a njegov šestogodišnji boravak u Napoliju mogao bi se završiti ovog ljeta.

Sky Sports Italia izvijestio je da je United poslao ponudu za 28-godišnjaka, dok Liverpool i PSG također tragaju za njegovim potpisom.

Iz Italije se navodi kako je Napoli odbio ponudu u iznosu od preko 100 milijuna eura za Koulibalyja prošlog ljeta, ali od tada se njegova vrijednost značajno smanjila.

Ekipa iz Serie A imala je lošu sezonu, Carlo Ancelotti je otpušten u studenom, dok se dogodila i ta kontraverzna pobuna igrača.

Vrlo je vjerojatno da klub ove sezone propušta nogomet u Ligi prvaka, jer zaostaju na šestoj poziciji, čak devet bodova iza Atalante.

United će upariti Koulibalyja sa kapetanom kluba Harryjem Maguireom, kojeg su Crveni đavoli učinili najskupljim braničem na svijetu kad su prošle godine platili 80 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!