NaslovnicaVijestiMANCHESTER UNITED PRIPREMIO PONUDU: Barcelona zabrinuta - Solskjaer im krade igrača od...

MANCHESTER UNITED PRIPREMIO PONUDU: Barcelona zabrinuta – Solskjaer im krade igrača od 96 milijuna funti!

Manchester United je zainteresiran za potpisivanje napdača Intera Lautara Martineza, koji je ujedno i primarna meta Barcelone.

MANCHESTER UNITED PRIPREMIO

Martinez se istakao kao jedan od najsjajnijih mladih perspektivnih igrača u europskom nogometu ove sezone, postigavši sedam golova u 13 nastupa na svim natjeacanjima za Inter.

Otkako je Mauro Icardi tijekom ljeta prešao u PSG sa San Sira, 22-godišnjak je postao glavni Interov igrač, nadmašivši Romelu Lukakua u tom procesu, koji je u klub stigao iz Manchester Uniteda u kolovozu.

Prema Clarinu, United je sada spreman da vodi bitku sa Barcelonom na transfer tržištu za Martineza, a glavni trener Ole Gunnar Solskjaer očajnički želi dovesti nova napadačka pojačanja na Old Trafford.

Argentinske novine navode da Barca prati napredak Interove zvijezde još od Copa Amerike i na taj način vodi u utrci za njegov potpis, ali United sada uzima u obzir i potencijalnu ponudu.

Prema pisanju Daily Mail,a Martinez u ovom trenutku ima otpusnu klauzulu od 96 milijuna funti, za koju se Inter nada da će se povećati u narednim mjesecima kako bi odbio potencijalne kupce.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!