NaslovnicaVijestiManchester United pronašao zamjenu za Michaela Carricka

Manchester United pronašao zamjenu za Michaela Carricka

Kako pišu engleske novine The Independent, zvijezda Real Madrida Toni Kroos je prva želja Josea Mourinha u ljetnog prelaznom roku, te u njemu vidi ‘dirigenta’ svog veznog reda u budućnosti.

United zainteresovan za Kroosa

Nakon brojnih izjava u posljednjih nekoliko dana o situaciji u kojoj se nalazi Paul Pogba, Portugalac je također priznao kako je aktivno u potrazi za novim veznim igračem, kojeg planira dovesti sljedećeg ljeta nakon što Carrick ode u mirovinu, a Independent navodi kako se odlučio za Kroosa.

‘Crveni vragovi’ već dugo vremena prate njemačkog reprezentativca, koji je bio vrlo blizu dolaska na Old Trafford 2014. godine, prije nego što je otišao u Real Madrid. Iako se smatra jednim od ključnih igrača u timu Los Blancosa, do transfera bi ipak moglo doći zbog činjenice da se njegov klub priprema za veliku kupovinu sljedećeg ljeta, te bi možda i bio spreman prodati ga za velike novce. 28-godišnjak je tip igrača kakvog Mourinho preferira kao zamjenu za Michaela Carricka, koji se oprašta od nogometa na kraju sezone.

Pored Kroosa, vezni igrač Borussije Dortmund Julian Weigl je također opcija, u slučaju da ‘kraljevski klub’ ne bude želio prodati Nijemca.

[su_premierleague]

“Moramo dovesti veznog igrača”, rekao je Mourinho u petak, te nastavio: “Potreban nam je jer ćemo ostati bez Michaela Carricka. Naravno, potrebna nam je ravnoteža u timu. Neki od vas novinara uporno pišu kako ćemo kupiti određenog napadača, određenog krilnog igrača. Možete me optužiti za mnoge stvari, ali ne možete reći da sam lagao. Kada ne želim reći nešto, onda to ne kažem. Ne vodim vas pogrešnim putevima. Trenutno smo u potrazi i dovest ćemo veznog igrača.”

Manchester United se trenutno nalazi na drugom mjestu u Premier ligi sa 56 osvojenih bodova iz 27 odigranih kola, te za vodećim Manchester Cityjem zaostaje 16 bodova 11 kola do kraja sezone.

Manchester United se trenutno nalazi na drugom mjestu u Premier ligi sa 56 osvojenih bodova iz 27 odigranih kola, te za vodećim Manchester Cityjem zaostaje 16 bodova 11 kola do kraja sezone. ‘Crvene vragove’ u srijedu očekuje gostovanje kod Seville, u okviru prve utakmice osmine finala Lige prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!