NaslovnicaVijestiMane: Liverpool može i bez mene

Mane: Liverpool može i bez mene

Sadio Mane, krilni napadač Liverpoola i reprezentativac Senegala, izjavio je kako vjeruje da Liverpool i bez njega može da ostane na pobjedničkoj stazi, pošto će biti odsutan zbog Afričkog kupa nacija, na kojem nastupa za svoju zemlju.

može

U kratkom vremenskom razdoblju je Sadio Mane postao ljubimac navijača Liverpoola. Svojom borbenošću i tehnikom na terenu je sve oduševio, a dodatni “pečat” svemu tome je dao kada je postigao pobjednički gol u gradskom derbiju s Evertonom.

Ali, problem za Jürgena Kloppa i klub je činjenica da će biti bez njega tokom siječnja, jer će igrati na Afričkom kupu nacija (od 14. siječnja do 5. veljače).

“Neće mi biti lako ići i igram za Senegal, zaista bih volio da nastavim s igrama u klubu i da im pomognem, ali znam da će moji suigrači razumjeti, jer je u pitanju moja zemlja i moj san”, kaže Mane.

Uvjeren je da njegov tim može nastaviti s dobrim rezultatima i bez njega.

“Vratit će se Coutinho, Matip također, Sturridge je na dobrom putu poslije svih ozljeda koje su ga mučile, tako da sam siguran da će se snaći i bez mene. Biće čak i bolji”, uz osmijeh je rekao Sadio.

Poželio je sreću suigračima u svim predstojećim mečevima, a posebno mu je drago što će se Sturridge vratiti.

“Danielu nije bilo lako biti izvan terena zbog velikih problema s ozljedama. Ali, znate da on zna da se pokaže na velikoj sceni kada je potrebno i zato sam uvjeren da će tim biti jak i dok ja nisam tu.”

Osvrnuo se na trijumf u derbiju Merseysidea i na Chelsea koji ima šest bodova prednosti u odnosu na Liverpool.

“Pobjeda protiv Evertona pokazuje da smo tu i da ćemo se boriti, prezadovoljan sam zbog gola, ali je to timska pobjeda. Ne razmišljamo o Chelseaju, usredotočeni samo na naš tim i sretni smo što smo u derbiju došli do tri boda. Idemo polako iz meča u meč, rano je govoriti o tome što će se dogoditi, ali je naša ambicija ići što dalje možemo”, zaključio je Mane koji će posljednji meč pred odlazak na reprezentativne obveze imati protiv Sunderlanda (2. siječnja).

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!