NaslovnicaVijestiManuel Pellegrini: Izjednačena utakmica, nisu napravili puno prilika

Manuel Pellegrini: Izjednačena utakmica, nisu napravili puno prilika

Manchester City zaustavljen je na svome europskom putu večeras na Santiago Bernabeuu u revanš utakmici polufianala Lige prvaka gdje su izgubili od Real Madrida sa 1-0, a jedini gol, a na kraju se ispostavilo i pobjedonosni, postigao je Gareth Bale.

Manuel Pellegrini

Real Madrid će snage u finalu elitnog europskog takmičenja odmjeriti sa Atletico Madridom koji je eleminisao minhenski Bayern u dva meča.

Trener Manchester Cityja, Manuel Pellegrini nakon utakmice rekao je da je razočaran, te da je njegovom timu nedostajalo samo malo. Za Real Madrid je rekao da nisu napravili puno prilika.

“Razočaran sam jer smatram da je utakmica bila vrlo izjednačena i da ni jedna momčad nije stvorila previše prilika. Obje su momčadi radile tako da nitko nije mogao napraviti razliku. Nije dobra stvar ostati rano bez braniča, ali nismo imali nikakvih problema u obrani. Problema smo imali u kreiranju napada, baš kao i Real. Nisu napravili puno prilika. Dobro smo odradili utakmicu, trudili smo se napraviti razliku,” zaključio je nakon utakmice trener Manchester Cityja Manuel Pellegrini.

Jedan od najboljih igrača iz redova Reala na večerašnjoj utakmici bio je Luka Modrić, a nakon utakmice izjavio je sljedeće.

“Ponosan na momčad, navijače, koji su bili nevjerojatni u teškim vremenima. Uzbuđeni smo zbog plasmana u finale. Kada pogledate obje utakmice, zaslužili smo to.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Mislimo samo o sebi. Boli nas briga za druge. Bilo je jako važno proći danas.”

“Prije dvije godine igrali smo protiv Atletica u finalu i bilo je teško. Možemo očekivati sličnu utakmicu. Nadam se istom rezultatu na kraju. Pred nama su sada dvije utakmice u prvenstvu nakon kojih ćemo razmišljati o finalu”, zaključio je Modrić.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!