NaslovnicaVijestiManuel Pellegrini otkrio razlog zbog kojeg je odbio dovesti Yayu Tourea u...

Manuel Pellegrini otkrio razlog zbog kojeg je odbio dovesti Yayu Tourea u West Ham United ovog ljeta!

Trener West Ham Uniteda Manuel Pellegrini odgovorio je na kritike agenta Yaye Tourea, te otkrio razlog zbog kojeg je odbio dovesti veznjaka u klub ovog ljeta, iako je sa njim surađivao ranije u Manchester Cityju.

Toure neće u West Ham

Toure, koji je trenutno slobodan igrač, dugo vremena se povezivao sa dolaskom u londonski klub, ali je Pellegrini ipak odbio dati zeleno svjetlo za njegovo dovođenje.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Agent 35-godišnjaka je ranije ovog tjedna putem svog službenog twitter profila potvrdio kako je Yaya Toure na liječničkom pregledu u Londonu, te da će uskoro potpisati za novi klub, a nakon što su mnogi navijači sugerirali kako je riječ o West Hamu, on je napisao: “Sto posto nije riječ o West Hamu. Yaya Toure je prvak. Posljednje mjesto nije za njega.”

S druge strane, Pellegrini, koji je ovog ljeta u svoj novi klub doveo devet pojačanja, odgovorio je: “Izjave njegovog agenta su glupe. Razgovaram sa Yayom, u kontaktu smo, cijenim ga i kao osobu i kao igrača. Mislim da je vrlo dobar igrač. U trenutku kada smo slagali tim za novu sezonu, ta pozicija je već pokrivena drugim igračima.”

Zatim je dodao: “Trebao nam je novac za pojačanja na drugim pozicijama, tako da sam jasno objasnio Yayi zašto ne može doći ovdje, ali nadam se da će pronaći dobar klub, veliki klub, jer je jako dobar igrač. Nedavno mi je rekao kako želi ostati u Engleskoj. Dok sam bio u Manchester Cityju s njim, dobio je ponudu iz Kine, ali mi je uvijek govorio kako želi ostati u Engleskoj. West Ham United je bila jedna od opcija, ali nažalost tu nema mjesta za njega.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!