NaslovnicaVijestiMaradona poručio Messiju: "ODLAZI U MIROVINU"

Maradona poručio Messiju: “ODLAZI U MIROVINU”

Legendarni Diego Maradona, svom nasljedniku u reprezentaciji Argentine Lionel Messiju savjetuje da kaže konačno zbogom argentinskom nacionalnom timu i tako se spasi uloge glavnog krivca za argentinske neuspjehe.

Legendarni Diego Maradona, sada trener meksičkog drugoligaša Dorados, smatra da bi privremeni oproštaj Messija od reprezentacije Argentine trebao da se promjeni u konačni oproštaj, jer ne razumije kako Messi uopšte podnosi silne kritike i kako se nosi sa ulogom dežurnog krivca za sve neuspjehe reprezentacije Argentine.

>> CRISTIANO RONALDO PRIZNAO: On je najbolji trener kojeg sam imao u karijeri!

„Messiju bi poručio, da se ne bi trebao vratiti natrag. Čak kada izgubi reprezentacija uzrasta do 15 godina, je kriv Messi. Raspored utakmica argentinskog prvenstva donese obračun između Racinga i Boce, kriv je Messi. Messi je uvijek kriv za sve. Poručio bih mu: Više ne bi trebao igrati za reprezentaciju. A onda ćemo vidjeti kako će sve izgledati” rekao je za argentinski list Clarin, Maradona.

[su_bet_builder]

Messiju je ovo već drugi put da ozbiljno razmišlja o napuštanju argentinske reprezentacije. Prvi put je slično uradio 2016. godine nakon poraza u finalu Copa Americe, a trenutno je odlučio da neće igrati prijateljske utakmice Argentine i uzeo je nešto duži odmor od reprezentativnog nogometa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!