NaslovnicaVijestiMARCA: Philippe Coutinho se vraća u Englesku

MARCA: Philippe Coutinho se vraća u Englesku

Everton je zainteresiran za dovođenje bivšeg veznjaka Liverpoola Philippea Coutinha u siječanjskom prijelaznom roku, prema izvješćima Marce u Španjolskoj.

29-godišnji Coutinho je napustio Anfield kako bi se pridružio Barceloni za 105 milijuna funti 2018., što je i dalje treći najskuplji transfer u povijesti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Brazilac nije uspio ispuniti svoju cijenu tijekom svoje tri i pol sezone na Nou Campu i sada se smatra viškom.

Glavni trener Xavi želi pojačati svoje napadačke mogućnosti u siječnju, ali katalonski klub mora prvo prodati igrače kako bi ostao unutar pravila o ograničenju plaća u La Ligi.

Coutinho ima još dvije godine do kraja ugovora, a Barcelona ga sada želi prodati.

Nekoliko momčadi iz Premier lige povezivalo se s transferom za Coutinha, uključujući Tottenham i Newcastle.

Prema pisanju Marce, Everton se sada pridružio utrci za potpis Brazilca.

Španjolske novine tvrde da su Coutinhovi predstavnici bili u kontaktu sa Evertonom, kojeg u ovom trenutk uvodi bivši trener Liverpoola Rafael Benitez.

Barcelona se nada da će u narednim danima završiti dogovor za napadača Manchester Cityja Ferrana Torresa, ali neće moći dodati napadača u svoj tim osim ako ne prodaju druge igrače, prenosi BBC Sport.

Barcelona je pristala platiti 55 milijuna eura (46,7 milijuna funti) uz dodatnih 10 milijuna eura (8,5 milijuna funti) dodataka za 21-godišnjeg španjolskog reprezentativca.

Međutim, Katalonci su uspjeli financirati taj transfer samo zbog nedavnog bankovnog kredita.

Barcelona bi sljedećeg mjeseca mogla prodati čak sedam igrača iz prve momčadi kako bi oslobodila sredstva.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!