NaslovnicaVijestiMarco Reus poslao poruku Jadon Sanchou: Upozorio ga na transfer u Manchester...

Marco Reus poslao poruku Jadon Sanchou: Upozorio ga na transfer u Manchester United!

Kapetan Borussije Dortmund Marco Reus je pozvoa Jadon Sanchoa da odbije transfer u Manchester United ovog ljeta i nastavi se razvijati u Bundesligi.

Marco Reus poslao

Vjeruje se da je engleski internacionalac Sancho ovog ljeta glavna meta Uniteda, a Crveni đavoli su spremni srušiti rekord – koji trenutno stoji na 89 milijuna funti koje su potrošili na Paul Pogbu.

Zainteresirani za Sanchoa su još Chelsea i Liverpool, koji izgleda sve vjerojatnije da će se vratiti u Premier ligu, postigavši dvocifrene brojke i za golove i za asistencije u Bundesligi ove sezone.

No Reus kaže da Sancho, koji je tek navršio 20 godina, ne treba žuriti sa transferom i mogao bi mnogo da se razvije u Dortmundu.

“Jadon je izvanredan igrač i definitivno će ostati tražen u mnogim klubovima. To je činjenica.”

Reus je rekao u intervjuu za Sport Bild. “Sada igra na još višoj razini nego prošle godine i bio bi izuzetno vrijedan u ostvarenju naših ciljeva.”

“Savjetovao bi mu da ostane u Borussiji Dortmund još godinu, možda dvije.”

“Iz mog stajališsta, za njega trenutno nema boljeg mjesta. Nakon toga, može učiniti jako veliki korak kao još kompletiniji igrač, razvijajući se i dalje u miru kao redovni prvotimac.”

“Morao bi naći svoje mjesto u novom klubu, što 20-godišnjaku nije uvijek lako.”

“Kako će samo zanimljiv Jadon Sancho biti za velike klubove ukoliko ostane još dvije ili tri godine?”

Sancho je postigao 17 golova i 19 asistencija u 35 utakmica u svim natjecanima za Dortmund ove sezone, istaknuvši sebe kao jednog od najboljih mladih talenata u svjetskom nogometu.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!