NaslovnicaVijestiMarek Hamšik: Moj sin voli Higuaina, zbog toga sam uzeo njegov dres

Marek Hamšik: Moj sin voli Higuaina, zbog toga sam uzeo njegov dres

Mediji na Apeninima, koji su danima dolivali ulje na vatru, ostali su bez bombastičnih reakcija pošto su svi redom istaknuli da popularni Pipita nije htio da se raduje poslije pogotka.

gonzalohiguainempolifcvjuventusfcseriess4vea8qu3sx

“Izdajnik” im je došao glave. Navijači Napolija su ljetos masovno palili dresove s imenom Gonzala Higuaina kada je njihov najveći ljubimac odlučio prijeći u Juventus uz rekordno obeštećenje od 85 milijuna eura. Vrijeđali su ga i pred subotnji derbi 11. kola, a on im je uzvratio novom patnjom. Argentinac je postigao odlučujući gol u pobjedi “dame” nad Napolijem (2:1) i “dosolio” rane bivšem klubu i njegovim pristašama.

Mediji na Apeninima, koji su danima dolivali ulje na vatru, ostali su bez bombastičnih reakcija pošto su svi redom istaknuli da popularni Pipita nije htio da se raduje poslije pogotka. Također, između Higuaina i njegovih bivših klupskih drugova nije bilo ni malo zle krvi, već je njihov susret protekao izuzetno srdačan i korektan.

Prvo se prije utakmice zagrlio s trenerom Napolitanaca Sarrijem, da bi na kraju zamijenio dres sa Marekom Hamšik-om.

“Ovo je igra, a on je moj prijatelj. Dao mi je i dres, treba mi za sina koji obožava Higuaina.”, rekao je kapetan Napolija Hamšik.

Iako je bio igrač utakmice, Higuain nije želio davati izjave. Zato je komplimente na njegov račun iznio trener Juventusa Massimiliano Allegri.

“Gonzalo je izuzetan čovjek koji je maksimalno posvećen ekipi. Ova utakmica je bila posebna za njega. Donio je vrlo hrabru odluku da pređe kod nas i to ga nikako ne čini izdajicom. Odigrao je dobro i to u tandemu s Mandžukićem, iako mnogi smatraju da njih dvojica ne mogu igrati zajedno.”, zadovoljan je Allegri.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!