NaslovnicaVijestiMario Balotelli: Ne želim se vratiti u Liverpool!

Mario Balotelli: Ne želim se vratiti u Liverpool!

Mario Balotelli je jasno dao do znanja da nema namjeru vratiti se u Liverpool nakon što njegova posudba u Milanu završi ovog ljeta.

Ne želim se vratiti u Liverpool

Talijanski reprezentativac je u Liverpool stigao upravo iz Milana u kolovzu 2014. godine, ali nije se uspio nametnuti u novom klubu, te se vratio u Seriju A nakon samo jedne sezone.

Balotellija ponovo očekuje povratak u Liverpool krajem ove sezone, no on je odlučan i ne želi se vratiti u tim iz Premier lige.

“Želim ostati u Milanu”, rekao je 25-godišnjak za talijanske medije.

“Ne želim se vratiti u Liverpool! Nikad nisam bio sretan u Liverpoolu. Pored toga, Milan ima novca da otkupi moj ugovor.”

Balotelli je postigao samo jedan gol u 17 ligaških utakmica ove sezone, a glavni razlog su njegova fizička nespremnost, ali on i dalje vjeruje da je na dobrom putu povratka u formu.

“Napokon se počinjem opet osjećati bolje. Bio sam u dobroj fizičkoj spremi u posljednja dva ili tri tjedna i moji nastupi na terenu su dokaz za to.”

Mario Balotelli ugovor sa Liverpoolom ima do kraja sezone 2017/18.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!