NaslovnicaVijestiMark Schwarzer: Manuel Neuer je puno bolji nego David de Gea

Mark Schwarzer: Manuel Neuer je puno bolji nego David de Gea

Golman Leicester Cityja Mark Schwarzer vjeruje da je Bayernov golman Manuel daleko ispred Manchester Unitedovog Davida De Gee.

manuel neuer david de gea

43-godišnjak je upitan od strane Darrena Fletchera i Robbija Savagea tko je bolji od njih dvojice, a odgovor bivšeg Chelseajevog golmana glasio je: “Neuer naravno, fenomenalan golman, miljama je ispred De Gee. Mislim to zbog njegove cjelokupne igra, njegovog čitanje igre, njegovog visokog stajanja na terenu, on igra poziciju braniča, a potom i golmana”, rekao je bivši reprezentativac Australije.

“Mislim da je njegova prisutnost ogromna, on je veliki sportaš i to je već puno puta dokazao, osvojio je Svjetsko prvenstvo. Ukoliko ste prazili posljednje Svjetsko prvenstvo, o je skoro sam doveo Njemačku do finala, a potom i ga i osvojio.”

Zvijezda Bayern Munchena je posljednjih godina napravila pravu revoluciju na poziciji golmana zbog mjera do kojih je spreman ići kako bi pomogao timu, često izlazi iz svog kaznenog prostora kako bi prekinuo napade protivnika.

Ukoliko bi se u obzir uzele utakmice njihovih timova u kojima nisu primili nijedan gol, Neuer je daleko ispred Španjolca, ali ne zbog toliko boljeg individualnog kvaliteta, koliko zbog snage defanzivnih linija ova dva kluba. Međutim, i dalje su obojica u top tri po broju utakmica bez primljenih golova u svojim ligama.

Glavna razlika između njih dvojice, kao što je i Schwarzer naglasio, Neuer je broj jedan u njemačkoj reprezentaciji već dugi niz godina, dok se De Gea još uvijek nije u potpunosti nametnuo kao prvi izbor u svojoj reprezentaciji pored Ikera Casillasa i Pepea Reine.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!