NaslovnicaVijestiMartial otkrio zašto je bio prestrašen pred svoj prelazak na Old Trafford

Martial otkrio zašto je bio prestrašen pred svoj prelazak na Old Trafford

Martial otkrio zašto je bio prestrašen pred svoj prelazak na Old Trafford. 20-godišnjak priznaje da je bio zabrinut prije svog prelaska na Old Trafford zbog intenziteta Premier lige.

Martial otkrio

Anthony Martial priznaje da je bio uplašen zbog intenziteta Premier lige, prije svog prelaska u Manchester United.

20-godišnjak je napravio transfer iznenađenje kada je iz Monaka prešao na Old Trafford prošlog ljeta u dogovoru vrijednom 61.5 milijuna funti.

“U početku sam se bojao, jer sam čuo mnogo toga o intenzitetu igre”, rekao je Martial za RTL.

“No, shvatio sam tijekom utakmice da sam bio u mogućnosti držati korak sa ostalima, i bio sam stvarno jako sretan zbog toga, jer sam se kao mladi igrač borio do samog kraja utakmice, u dobi od 17. godina su mi rekli da moram raditi na svojoj izdržljivosti.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Na pitanje da li se više plaši intenziteta ili grubosti igre koja se igra u engleskom nogometu, Martial je odgovorio: “Ne, intenziteta ne, a što se tiče grubosti i prekršaja, morate ih znati izbjeći i ne ozlijediti se.”

“Ali, ja volim englesku igru, to je stvarno ono što sam oduvijek htio.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!