NaslovnicaVijestiMassimiliano Allegri dolazi: Evo tko će ga zamijeniti na kraju sezone!

Massimiliano Allegri dolazi: Evo tko će ga zamijeniti na kraju sezone!

Kako pišu talijanski mediji, trener Juventusa Massimiliano Allegri već je poručio igračima kako će napustiti klub na kraju sezone, a njegova zamjena navodno bi trebao biti Carlo Ancelotti.

Ancelotti mijenja Allegrija

Allegri je početkom ovog mjeseca i sam priznao kako planira napustiti Italiju, te preuzeti klub iz neke od ostalih velikih liga, izjavivši: “Zasigurno ću ići u inozemstvo. U Italiji sam završio. Vjerovatno ću biti klupski trener još pet ili šest godina, a onda bih volio trenirati reprezentaciju.”

Talijanske novine Corriere dello Sport izvijestile su kako su čelnici Juventusa već započeli pregovore sa nekoliko trenera, a jedan od njih je i legendarni Carlo Ancelotti, koji je već ranije u trenerskoj karijeri vodio ‘Staru damu’ u periodu između 1999. i 2001. godine. 58-godišnjak, koji je ranije ove sezone dobio otkaz na klupi Bayern Munchena, također je navodno dobio i ponudu za preuzimanje reprezentacije Italije. Međutim, on je priznao kako za sada želi raditi samo u klubovima.

“Savez, sada uz pomoć Nacionalnog olimpijskog odbora Italije, mora kreirati svoju novu strukturu, nakon koje će donijeti odluku. Držim se svoje ideje, potrebna mi je jasna slika, a onda možemo pričati o nećemu, iako je moj cilj još uvijek trenirati neki klub.”

[su_no1forfootball]

U tri godine provedene na klupi Juventusa, Carlo Ancelotti je sa klubom iz Torina osvojio samo jedan trofej, i to UEFA Intertoto Kup u svojoj prvoj sezoni. S druge strane, Allegri je trener Juventusa od 2014. godine, a klub je pod njegovim vodstvom nastavio dominaciju u Italiji, te osvojio mnoštvo trofeja, uključujući tri puta Seriju A, tri puta Kup Italije, jednom Superkup, a dva puta je igrao finale Lige prvaka, te nesretno izgubio oba puta.

‘Stara dama’ je ranije ovog tjedna pretrpjela vrlo težak poraz na domaćem terenu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Real Madrida. Rezultat je glasio 0-3 u korist ‘kraljevskog’ kluba, koji je već jednom nogom u polufinalu takmičenja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!