NaslovnicaVijestiMassimo Moratti: On bi bio idealan trener za Inter

Massimo Moratti: On bi bio idealan trener za Inter

Bivši predsjednik Intera Massimo Moratti smatra kako bi trenutni trener Rome Luciano Spalletti bio idealan nasljednik Stefana Piolija, koji je ranije ovog mjeseca dobio otkaz.

Moratti otkrio da bi Spalletti bio idealan trener Intera

Spallettijev ugovor sa Romom ističe ovog ljeta, a 58-godišnjak je bio povezivan sa preuzimanjem Intera.

Moratti je za talijanske medije izjavio: “Mislim da bi on bio idealan izbor. On je inteligentan čovjek i ima iskustva. Uradio je dobar posao u Romi ove godine i po mom mišljenju bio bi dobar za Inter.”

“Sa njegovim trenerskim kvalitetama i dobrim upravljanjem kluba, možemo se vratiti u vrh i takmičiti se sa Juventusom za titulu sljedeće sezone, baš kao što su Roma i Napoli to radili ove godine.”

Spalletti je dobio pohvale za sav posao koji je učinio u svom drugom mandatu u “Rimskoj vučici”, a klub je trenutno na drugom mjestu u Seriji A jedno kolo prije kraja. Prije toga je imao uspjeha trenirajući ruski Zenit, gdje je osvojio dvije ligaške titule i Kup Rusije.

S druge strane, ovo je bila frustrirajuća sezona za Inter, koji je na sedmom mjestu, te je izgubio čak 14 ligaških utakmica.

Privremenu trenersku funkciju nakon Piolijevog otkaza preuzeo je Stefano Vecchi.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!