NaslovnicaVijestiMatić: Ovih šest timova su u konkurenciji za naslov

Matić: Ovih šest timova su u konkurenciji za naslov

Nemanja Matić rekao je kako zna recept za osvajanje naslova, te kojih šest timova su u konkurenciji za osvajanje Premier lige.

Matić

Nemanja Matić je opet u centru pažnje. Vezista Manchester Uniteda bio je igrač utakmice u pobjedi nad Tottenhamom, pa su ga ovih dana okupirali engleski mediji. Srpski as je u brojnim intervjuima istakao da će ove sezone biti “paklena” utrka za naslov.

[su_premierleague]

“Prošlo je tek deset utakmica i teško je prognozirati ko ima najveće šanse da postane prvak. Za dvijee utakmice se sve može promijeniti. Mislim da će pet, ili šest timova biti u konkurenciji, a ako sada nešto kažem sigurno ću pogriješiti. Po mom mišljenju, uz City i United ravnopravno konkurišu Arsenal, Liverpool, Chelsea i Tottenham.”

Transfer glasine: City kupuje defanzivca Napolija, Tottenham i Everton pokazali interes za igrača Bešiktaša, Arsenal i United žele napadača Barcelone

Veliki transfer na pomolu! Barcelona dovodi veliko pojačanje u odbrani!

“Odlazak iz Chelseaja je najbolja odluka koju sam donio u svom životu!”

Matić je otkrio svoj “recept” kako biti najbolji. Po njemu, ključ je u tzv. “malim” utakmicama.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Mislim da se naslovi osvajaju u “malim utakmicama”, ali ako želite da budete prvi morate da pobjeđujete i u derbijima kao što smo to uradili protiv Tottenhama. Bili smo pod velikim pritiskom, ali smo uspjeli da damo gol i pobedimo”, istakao je srpski reprezentativac.

Nakon 10 odigranih kola, United se nalazi na drugom mjestu Premier lige, 5 bodova iza prvoplasiranog gradskog rivala Cityja. U narednom kolu, “crvene vragove” očekuje gostovanje Chelseaju na Stamford Bridgeu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sedam igrača Bayerna na izlaznim vratima, njihova procijenjena vrijednost iznosi 340...

0
Nakon 11 uzastopnih naslova prvaka Njemačke, Bayern je netom završenu sezonu okončao tek na trećem mjestu, a iz Kupa ih je eliminirao drugoligaš. Jedina...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!