NaslovnicaVijestiMats Hummels otkrio zašto je isjekao kopačke pred utakmicu sa Dortmundom

Mats Hummels otkrio zašto je isjekao kopačke pred utakmicu sa Dortmundom

Mats Hummels otkrio zašto je isjekao kopačke pred utakmicu sa Dortmundom. U subotu smo gledali veliki derbi dva najbolja kluba u Bundesligi, Bayern Munchena i Borussie Dortmund.

Mats Hummels otkrio

Dortmund je ušao u sukob znajući da će se pobjedom izjednačiti na bodovima sa Bayern Munchenom na prvom mjestu.

Međutim, domaća ekipa je ostala razočarana nakon što ih je Bayern pobijedio sa 3-1 i to sada znači da Bavarci imaju šest bodova više od Dortmunda i četiri više od Leipziga koji je drugi.

Jedan od razloga zašto je Bayern sada na vrhu lige je njihova impresivna obrana. Primili su osam golova u 11 utakmica Bundeslige, manje od bilo koje druge ekipe.

[su_live_koeficijenti]

Protiv Dortmunda su Mats Hummels i Niklas Sule u sredini obrane ušutkali Pierre-Emerick Aubameyanga. No, to nije samo obrama koja je krasila Hummelsa na ovoj utakmici.

Mnogi nogometni navijači su očito primijetili nešto čudno sa kopačkama koje je nosio Hummels.

Ne, nije to što su ružičaste i nije to da braniči ne trebaju nositi ružičaste kopačke – ali činjenica da su imale rupe na vrhu, to je bilo zanimljivo vidjeti.

Što nije u redu sa kopačkama koje imaju rupe na sebi? Pa, kada ste igrač Hummelsovog standarda sa multi-milijunskim ugovorom sa Adidasom očekujete da on može imati kopačke koje poželi.

Pa zašto rupe? Sva sreća, branič je objasnio.

[su_watch_live_football]

“To nema utjecaja”, rekao je o kopačkama nakon utakmice. “Trenutačno su oba prsta ozlijeđena. Radi na takav način također.”

“Možda će to biti novi model koji će se razviti.”

Eto, razjasnili smo, Hummels je imao ozlijeđene prste i odlučio je rezati rupe na kraju svake kopačke kako bi se napravilo mjesta za prste. To je vrsta braniča koju svaki klub želi u ovom trenutku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!