NaslovnicaVijestiMAURIZIO SARRI IMA GUST RASPORED: Bez pet ili šest igrača protiv Slavije...

MAURIZIO SARRI IMA GUST RASPORED: Bez pet ili šest igrača protiv Slavije Prag!

Plavci su trenutni favoriti za finale u Bakuu sljedećeg mjeseca. Chelsea će se nadati nastavku dobre forme kada se večeras vrate u akciju u Europskoj ligi protiv Slavije Prag.

MAURIZIO SARRI IMA

Momčad Maurizija Sarrija trenutačno je favorit za podizanje trofeja sljedećeg mjeseca nakon što su došli do četvrfinala do sada.

Porazili su Malmoa u dvije utakmice, nakon što su bili prvi u svojoj skupini, zatim je Chelsea porazio Dynamo Kieva sa 8-0 u ukupnom rezultatu u prethodnom krugu.

Eden Hazard je bio zvijezda na Stamford Bridgeu, ali bi možda mogao propustiti startnih 11, jer ga menadžer odmara za nedeljnu utakmicu protiv Liverpoola.

Upitali su Sarrija na konferenciji za novinare prije utakmice, da li će Belgijanac igrati, na što je on odgovorio: “Oh, ne znam. Jučer je imao trening za oporavak u teretani, pa ga nisam vidio.”

“jutros je bio pomalo umoran, kao i ostali igrači koji su odigrali 90 minuta. Tako da želim čekati do sutra ujutro, a onda odlučiti.”

“Ali dobro znate da moramo igrati nakon tri dana u Liverpoolu. Slavia je igrala u subotu. Igrali smo u ponedjeljak – ne znam zašto, ali smo igrali u ponedjeljak. Tako da mislim da sutra moramo izmijeniti pet ili šest igrača.”

Marcos Alonso je jedan igrač koji bi mogao ući u početnih 11, jer je Emerson Palmieri igrao posljednje dvije utakmice.

Lijevi bek nedostaje sa ozljedom tetive, ali je uključen u sastav koji je otputovao u Češku.

Ethan Ampadu, Gary Cahill i Danny Drinkwater su jedini istaknuti izostanci koji su ostali u zapadnom Londonu.

Najnovije vijesti

UEFA uvela novo pravilo: Povećali broj igrača koji svaka reprezentacija može...

0
UEFA je odlučila proširiti broj igrača u nacionalnim timovima za Europsko prvenstvo u Njemačkoj s dosadašnjih 23 na 26. Ova promjena omogućava izbornicima da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!