NaslovnicaVijestiMAURIZIO SARRI OBJASNIO: Evo zašto je Hazard večeras na klupi!

MAURIZIO SARRI OBJASNIO: Evo zašto je Hazard večeras na klupi!

Večeras se igraju prvi susreti polufinala Europske lige, Arsenal je ugostio Valenciju, dok njihov gradski rival Chelsea gostuje u Njemačkoj kod Eintracht Frankfurta.

Hazard na klupi

Jedna od najvećih zvijezda ‘Plavaca’ Eden Hazard utakmicu je započeo sa klupe za rezervne igrače, a Sarri je dao zanimljiv odgovor na pitanje novinara da objasni tu odluku.

Naime, u intervjuu za BT Sport pred utakmicu, talijanski stručnjak je rekao: “Pred nama je pet utakmica u dva tjedna, i sve su jednako važne. Bile su nam potrebne određene promjene. Zbog toga je Eden na klupi. Igrao je deset utakmica u nizu i obično kada uđe sa klupe uvijek napravi nešto. Potreban mu je odmor, ne želim da igra svih 90 minuta.”

Izostanak Hazarda je jedna od pet promjena koju je Sarri napravio u početnih jedanaest u odnosu na utakmicu protiv Manchester Uniteda prošlog vikenda. Priliku od prve minute ovaj put su dobili Pedro, Olivier Giroud, Ruben Loftus-Cheek, Andreas Christensen i Emerson, dok su na klupu preselili Marcos Alonso, Mateo Kovačić i Gonzalo Higuain.

Na pitanje da komentariše odluku Sarrija o ostanku Hazarda na klupi, bivši legendarni igrač Tottenham Hotspura Glenn Hoddle je rekao: “Zašto bi želio izostaviti igrača poput njega? Stvarno ne znam zašto netko ne bi želio da mu najbolji igrač igra u polufinalu. Potrebne su vam zvijezde. Stvarno ne razumijem ovu odluku.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!