NaslovnicaVijestiNovo pojačanje iz Serie A?! Maurizio Sarri od čelnika Chelseaja zatražio novi...

Novo pojačanje iz Serie A?! Maurizio Sarri od čelnika Chelseaja zatražio novi veliki transfer!

Trener Chelsea Maurizio Sarri uvjerio je vodstvo kluba prošle godine da dovedu Jorginha,  a sada bi ponovo uradio istu stvar. Ovoga puta u pitanju je 21-godišnji Italijan čiji bi transfer na Sardiniji izazvao pravu euforiju.

Talijanski mediji izvijestili su kako bi Nicola Barella uskoro mogao krenuti put Londona, a njegov bi transfer predstavljao nevjerojatnu prekretnicu za Cagliari, jer bi obeštećenje iznosilo čak 50 milijuna eura. Ako ovo stavimo u kontekst vremena – Cagliari je do sada  najveći posao napravio davne 2000. godine kada je prodao francuskog defanzivca Jonathanu Zebinu ekipi Rome za nešto više od 18 milijuna eura.

Cagliari se već pripremio za mogući odlazak Barrele te je ubrzo pronašao kvalitetnu zamjenu jer je predsjednik argentinske Boce Juniors Daniel Angelici, otkrio da je prihvaćatio ponudu Cagliarija za urugvajskog veznjaka Nahitana Nandeza, jednog od najboljih nogometaša južnoameričkog klupskog nogometa.

“Prihvatili smo Cagliarijevu ponudu za Nandeza jer smo razgovarali s igračem i rekao nam je da želi ići u Italiju. Trenutno je tema razgovora uglavnom način plaćanja, sve ovisi o Cagliariju. Trenutno, prva rata koju su spremni platiti ne bi pokrila ni plaćanje poreza, s čime se ne možemo složiti “, rekao je Angelica.

Ako se Nandez konačno dogovori s Cagliarijem, on će postati najskuplji igrač u povijesti kluba sa Sardinije, s transferom vrijednim  18 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!