NaslovnicaVijestiMAURIZIO SARRI OTKRIO: Evo tko će zamijeniti Cesca Fabregasa!

MAURIZIO SARRI OTKRIO: Evo tko će zamijeniti Cesca Fabregasa!

Prošlo je nekoliko dana od transfera Cesca Fabregasa iz Chelseaja u Monaco. Španjolski reprezentativac se dugo vremena povezivao sa odlaskom sa Stamford Bridgea, a to je i službeno potvrđeno u petak, kada je sa klubom iz Kneževien potpisao ugovor do 2022. godine.

Ampadu će zamijeniti Fabregasa

Chelsea je trenutno u potrazi za njegovom zamjenom, a kao glavne mete u proteklih par dana spominjali su se veznjak Cagliarija i jedan od najtalentiranijih mladih veznjaka na svijetu Nicolo Barella, te veznjak Zenita Leandro Paredes. Ipak, Sarri je po svemu sudeći potvrdio kako nijedan od njih dvojice neće doći u London.

Talijanski stručnjak je priznao kako bi Fabregasa mogao zamijeniti defanzivac Ethan Ampadu, koji je ove sezone skupio samo tri nastupa. On je rekao: “Ampadu bi mogao igrati u veznom redu. Naravno, igrati na poziciji centralnog veznjaka u našem timu nije lako. Trebat će mu vremena da se navikne, ali mislim da je u stanju igrati na toj poziciji. Takvi igrači obično dodirnu loptu 120, 130 puta po utakmici, tako da nam treba netko specijalan.”

Iako 18-godišnjak još uvijek nema nastupa u Premier ligi od početka ove sezone, Sarri ga je pozivao za posljednje tri utakmice, koje je presjedio na klupi. Ampaduu mnogi predviđaju veliku budućnost, a već je debitovao i za reprezentaciju Velsa, u čijem dresu ima čak šest nastupa.

‘Plavci’ su u subotu na Stamford Bridgeu slavili protiv Newcastlea rezultatom 2-1. Trenutno se nalaze na četvrtom mjestu u Premier ligi sa 47 osvojenih bodova iz 22 odigrana kola, te imaju šest bodova više od velikog gradskog rivala Arsenala, dok je ispred njih Tottenham Hotspur sa samo bodom više.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!