NaslovnicaVijestiMAURIZIO SARRI OTKRIO: Evo tko su po njegovom mišljenju jedina dva kandidata...

MAURIZIO SARRI OTKRIO: Evo tko su po njegovom mišljenju jedina dva kandidata za osvajanje Lige prvaka!

Prema mišljenju trenera Chelseaja Maurizija Sarrija, Ligu prvaka ove sezone će osvojiti ili Manchester City ili Juventus.

Sarri otkrio tko osvaja Ligu prvaka

Uprkos tome što je ovo najelitnije europsko klupsko takmičenje u posljednje tri godine osvajao Real Madrid, Sarri smatra kako će ove sezone biti prekinuta njihova dominacija.

[su_bet365_koeficijenti]

S druge strane, ‘Građani’ su se mučili u Ligi prvaka u posljednjih nekoliko sezona, dok je Juve izgubio dva finala od 2014. godine. Međutim, sada kad je u Torino stigao Cristiano Ronaldo, Sarri je mišljenja kako ćemo dobiti novog prvaka Europe sljedeće godine.

On je u intervjuu za Corriere dello Sport rekao: “Ove sezone postoje dva kandidata za osvajanje Lige prvaka, Juventus i Manchester City. Uvijek sam mislio kako je Guardiolin tim dovoljno zreo za iskorak na europskoj sceni, ali morat ćemo vidjeti kako će ići i španjolskim klubovima u drugom dijelu sezone. U Ligi prvaka stvari se brzo mijenjaju.”

Talijanski stručnjak i njegov tim ne učestvuju u ovom takmičenju ove sezone, već u Europskoj ligi, nakon što su prošle sezone završili na petom mjestu u Premier ligi. Ipak, ove sezone im ide dosta bolje, te se trenutno nalaze na drugom mjestu sa 20 osvojenih bodova, isto koliko i vodeći Manchester City, ali imaju nešto lošiju gol razliku. U sljedećem kolu, koje je na rasporedu predstojećeg vikenda, ‘Plavci’ će na Stamford Bridgeu ugostiti Manchester United, koji je razočaravajuće krenuo u novu sezonu.

U posljednje vrijeme mnogo je špekulacija o mogućem odlasku najveće zvijezde londonskog kluba Edena Hazarda, koji je u par navrata priznao kako mu je želja zaigrati u Španjolskoj. Ipak, Maurizio Sarri je dodao kako belgijski reprezentativac neće otići. Rekao je: “Njegov ugovor ističe 2020. godine, i on ostaje u klubu. Mislim da ni sam ne zna koliko još može napredovati.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!