NaslovnicaVijestiMAURIZIO SARRI OTKRIVA: Sada je i EDEN HAZARD veliki problem pred susret...

MAURIZIO SARRI OTKRIVA: Sada je i EDEN HAZARD veliki problem pred susret sa Arsenalom!

Chelseajeva zvijezda Eden Hazard je ‘problem’ ponekad inzistira menadžer Maurizio Sarri dok se njegova ekipa priprema za utakmicu protiv Arsenala u finalu Europske lige.

MAURIZIO SARRI OTKRIVA

Menadžer Chelseaja je veliki obožavatelj krila, ali je otkrio da je u nekim trenucima Eden Hazard nezainteresiran za trening.

60-godišnji Talijan osjeća da Eden Hazard nije zainteresiran za trening, jer smatra da je sve previše lako zbog njegovog talenta.

“Hazard je užitak tijekom igre, ali ponekad tijekom tjedna on je problem, jer je vrlo talentira i dosadi mu trening jer je sve lako”, rekao je Sarri.

“Upravo sada, Eden je jedan od najvažnijih igrača u Europi i svijetu.”

“Mislim da se on može popraviti i mora pokušati postati najbolji u Europi.”

Sarrijevi komentari dolaze usred povećanjih nagađanja da Hazard želi otići iz Chelseaja u Real Madrid.

Dva kluba su u pregovorima u posljednjih nekoliko tjedana i sada su kako se izvješćuje, blizu dogovora o transferu u iznosu od 115 milijuna funti.

Chelsea će dobiti 100 milijuna funti sa mogućim dodacima u iznosu od 15 milijuna, prenosi The Sun.

Večeras će u finalu Europske lige da igraju protiv Arsenala, u Hazardovoj navodno posljednjoj utakmici za klub.

Chelsea – Arsenal: Najava finala Europske lige!

Međutim, pripreme kluba za ovaj susret nisu bile idealne.

Chelsea je jučer trenirao na Olimpijskom stadionu, gdje im se igrač ozlijedio, a druga dva su se svađala, prije nego što je Sarri ljutito napustio trening.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!