Mauro Icardi priznao: “Evo zašto sam odabrao Argentinu umjesto Španjolske i Italije”

Interov napadač, Mauro Icardi, koji je bio povezan sa Real Madridom, otkrio je zašto je odlučio igrati za Argentinu, pored Španjolske i Italije. Icardi je prošli vikend postigao svoj 100 gol u Seriji A nakon što je postigao četiri gola u Interovoj pobjedi od 5-0 protiv Sampdorije.

Mauro Icardi priznao

Napadač je također došao preko mlađih kategorija Barcelone, gdje se pridružio katalonskim divovima u dobi od 15 godina.

“Postojala je mogućnost odlaska u talijansku reprezentaciju”, rekao je Icardi u intervjuu za talijanski časopis Rivista Undici.

“Pozvali su me da igram za U21 i borio sam se sa Sampdorijom, jer nisam želio da odem, želio sam Argentinu.”

“Španjolci su također pokušali, pozvali su me, ali sam oduvijek želio igrati za Argentinu i uspio sam, bilo je teško, ali sam ostvario svoj cilj.”

Icardi je također spomenuo da je Lionel Messi jedan od razloga zbog kojeg on igra u Argentini.

“Mislim da bi igranje sa najboljim na svijetu ovdje u Interu bio san, a govorim o Lionel Messiju naravno”, priznao je Icardi.

“Ali on igra u Barceloni i jako je povezan sa njima i mislim da je to san koji je gotovo nemoguć.”

Icardi je prošao kroz redove Barcelone, no Sampdorija ga je ukrala na vrijeme. Što da je Argentinac ostao u Barceloni? Pa, danas bi živio svoj san igrajući sa Messijem u klubu i u reprezentaciji. Kakav bi to tandem bio u Barceloni, zaista je lijepo zamišljati sve to.

Icardi je danas na meti velikih klubova širom Europe i Barcelona je jedan od tih timova. Da li će se to ostvariti? Nismo sigurni, ali kada bi se ostvarilo, sigurno bi to bio odličan potez Barcelone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.