NaslovnicaVijestiMessi će sa Barçom igrati u Izraelu?

Messi će sa Barçom igrati u Izraelu?

Superzvijezda Barcelone i agrentinske nogometne reprezentacije, Lionel Messi na jesen, u studenom ipak bi mogao zaigrati u Haifi, izraelskom gradu. Argentinska nogometna reprezentacija prije Svjetskog prvenstva odbila je igrati u Izraelu prijateljsku utakmicu, a razloga za to je bilo mnogo, no izgleda da će Messi ipak tamo zaigrati.

Do takve informacije došla je tamošnja poznata radio postaja Army Radio koji navode kako će Messi tamo u dresu Barçe igrati prijateljsku utakmicu protiv Atletico Madrida, a susret će biti održan na Sammy Ofer stadionu u Haifi. Pored Messija, tu će biti još popularnih nogometnih zvijezda kao što su Philippe Coutinho, Samuel Umtiti koji igra finale Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske u nedelju, Luis Suarez kao i naš Ivan Rakitić koji će u nedelju pokušati sa hrvatskom reprezentacijom osvojiti naslov svjetskog prvaka.

Army Radio navodi da bi Atletico Madrid na tu prijateljsku utakmicu došao predvođen Antoineom Griezmannom koji je nakon prave sage ipak odlučio ostati u madridskom klubu, iako se vrlo često povezivao sa Barçom. Isti izvor navodi da bi više informacija o ovom susretu trebalo biti u sljedećoj sedmici.

Podsjetimo, Messi i Argentina su trebali igrati u Jerusalemu na Teddy Koleck stadionu 9. lipnja, ali je taj meč otkazan u posljednjim trenucima. Army Radio navodi da je meč otkazan uslijed “palestinskog pritiska na argentinsku reprezentaciju.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!