NaslovnicaVijestiMessi otkrio šta mu je najveći san

Messi otkrio šta mu je najveći san

Jedan od najboljih nogometaša svijeta i zvijezda Barcelone Lionel Messi izjavio je da bi volio da se vrati u Newell’s Old Boys na zalasku karijere.

Lionel Messi

Messi je šest sezona proveo u mlađim kategorijama Newell’s, prije nego što je sa 14 godina prešao u Barcelonu i kasnije osvojio sve što se može osvojiti na klupskom planu.


“Baš bih volio da se vratim u Newell’s. To je nešto što uvijek imam na umu i što sanjam još od djetinjstva. Život se počeo mijenjati, ne žalim što sam rano otišao, ali bih volio da se vratim u klub u kojem sam odrastao “, rekao je Messi za argentinski Telefe Polemica.

Takvu mogućnost prošlog mjeseca nije odbacio ni potpredsjednik Newell’sa Cristian D’Amico, rekavši da postoji plan da se Messi vrati u argentinski klub.

Peterostruki dobitnik Zlatne lopte za najboljeg igrača svijeta s Barcelonom je osvojio impresivnih 29 trofeja, među kojima osam titula španjolske Primere i četiri Lige prvaka.

KLADI SE
29-godišnjak je trenutno u najboljim godinama svoje karijere, kada se šokantno odlučio da napušta reprezentaciju, što je potreslo sve njegove navijače, a prije svega sve Argentince. Međutim, Messi se odlučio vratiti, gdje će biti dostupan za Argentinu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. i Copa Americi 2019, gdje bi se trebali kvalificirati.

Messi je bio vidno uzrujan nakon što je, opet, poražen u finalu Copa Amerike protiv Čilea ovog ljeta, nakon što je promašio jedanaesterac i postao tragičar te noći.

Argentinac je osporavan na reprezentativnoj razini, a sada je već vodio svoju zemlju u nekoliko finala, gdje je bio kapetan i došao tako blizu do podizanja trofeja, kako bi na kraju ponovo izgubio na penale.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!