NaslovnicaVijestiMessi poručio upravi Barce da dovedu ovog igrača Real Madrida!

Messi poručio upravi Barce da dovedu ovog igrača Real Madrida!

Na pomolu je možda senzacionalan transfer, pošto je navodno, Lionel Messi poručio upravi Barce da dovedu igrača najljućeg rivala, Real Madrida!

Čitava priča, naravno, na prvu zvuči nevjerovatno, ali kako tvrdi Don Balon, Messi je rekao čelnicima Barcelone da krenu u potjeru za nogometašem “kraljevskog kluba”!

Riječ je o Marcu Asensiu, jednom od najtalentiranijih španjolskih nogometaša, koji je ranije ove sezone iskazao nezadovoljstvo minutažom, te je navodno želio da napusti klub.

[su_no1forfootball]

Mladi krilni napadač Reala imao je početak sezone kao iz snova, ali u poslednje vrijeme je pao u formi, a i dobija manje minuta nego što je to bio slučaj u prvom dijelu polusezone.

Prema izvještajima medija iz Španjolske, Marco Asensio je nezadovoljan u Realu zbog činjenice da nije starter, a njegov nedavni sastanak sa Zinedinom Zidaneom nije donio pomak kojem se talentovani igrač nadao.

Transfer glasine: Ronaldo se vraća u Englesku ali ne u United, City šalje ponudu od 150 miliona za igrača Chelseaja, Vidal na ljeto napušta Bayern

Ramos otkrio prijateljima: On je novi ‘Galactico’!

Španjolski mediji tvrdi da Zidane ne vidi Asensia kao redovnog člana prve postave zbog činjenice da je mladi nogometaš još uvijek nekonstantan.

Lionel Messi je svjestan toga, a osim toga, želi da se osveti Realu za pokušaje da dovede Neymara, bivšeg člana Barce i popularnog ‘MSN’ trojca.

Don Balon tvrdi kako je Argentincu jako zasmetalo interesovanje Reala za dojučerašnjeg suigrača, pa želi da im uzvrati na ovaj način.

Asensio je dovođen u vezu sa Manchester Unitedom i Chelseajom, a sada bi u utrku mogla da se uključi i Barcelona, mada, pitanje je da li bi Real uopšte htio i da razmatra ponudu katalonskog kluba, znajući da bi eventualni transfer navukao ogromni gnijev navijača.

Marco Asensio je ove sezone odigrao ukupno 31 utakmicu u svim natjecanjima, a u prosjeku je na terenu provodio 54 minuta po utakmici. Postigao je 8 golova, te upisao 4 asistencije. Ljetos je zablistao u španjolskom Superkupu, kada se dvaput upisao u strijelce u okršajima protiv Barcelone. 21-godišnji nogometaš stigao je u Real 2014. godine iz Mallorce.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!