NaslovnicaVijestiMessi potpisuje najveći ugovor u povijesti? Barcelonina ponuda nikad nije postojala

Messi potpisuje najveći ugovor u povijesti? Barcelonina ponuda nikad nije postojala

Argentinski nogometaš Lionel Messi će ovog ljeta postati slobodan igrač jer nije produžio ugovor s PSG-om. Trenutno ima nekoliko ponuda na raspolaganju.

Prema izvješćima Footmercata, Messijev otac već je prihvatio ponudu saudijskog Al-Hilala. To bi Messiju donijelo nevjerojatnih 1,2 milijarde eura i taj ugovor učinilo najvećim u povijesti nogometa.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Iako je Messijev prvi izbor uvijek povratak u Barcelonu, katalonski klub ga ne može dovesti i okrenuo se Saudijskoj Arabiji. Njegov otac je već prihvatio ponudu Al Hilala”, tvrdi Footmercato.

Mundo Deportivo izvještava da Lionel Messi trenutno nema nijednu ponudu iz Barcelone jer, između ostalog, Katalonci još uvijek čekaju LaLiga Treasury Plan.

“Messi ne želi i ne može više čekati. Nije da ne želi uzeti u obzir interes Barce, što su nedvosmisleno izrazili predsjednik Laporta, dopredsjednik Yuste i trener Xavi Hernandez ”, izvještava Mundo.

Barcelona je već duže vrijeme izrazila želju za povratkom Lionela Messija, a iz kluba ističu da i sam igrač, kao i njegov otac i menadžer Jorge Messi, su upoznati s uvjetima koje klub nudi za potpisivanje ugovora.

No, formalne ponude nema, stoga je vrlo moguće da će se jedan od najboljih igrača svijeta svih vremena skrasiti u Saudijskoj Arabiji.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!