NaslovnicaVijestiMessi pred vjenčanjem, svadba u 2017?!

Messi pred vjenčanjem, svadba u 2017?!

Lionel Messi, zvijezda Barcelone, odlučio je da oženi svoju djevojku, ljubav iz djetinjstva, Antonellu Roccuzzo, a svadba bi trebalo da se održi u 2017.

svadba

Par je zajedno već godinama, te imaju dvoje djece, no u 2017. bi trebalo konačno da stanu na ludi kamen u Rosariu.

Leo i Antonella su zajedno od tinejdžerskih dana, odrasli su zajedno u gradu Rosariu, provinciji Santa Fe, prije nego što je Messi otišao u Kataloniju kao 13-godišnjak.

Messi i Antonella imaju dvoje djece, Thiaga i Matea, ali sve dosad su bili u vanbračnoj, neformalnoj vezi.

Međutim, prema novinaru Juanu Pablu Varskyju, svadba bi trebalo da se održi u 2017, iako su izvori bliski Messijevoj porodici odbili da potvrde vijest.

“Jedina stvar koju ću reći je sam to saznao slučajno. Kako god, Argentina će naredne godine imati veliku zabavu”, otkrio je reporter u svom radio showu u srijedu.

“Svi su pozvani, mjesto održavanja je Rosario”.

“Nisam siguran što se tiče datuma, pošto su tri mjeseca u opticaju. Postoji jedna izgledna mogućnost, ali pošto nemam potvrdu, neću da kažem”.

“Dame i gospodo, Antonella Rocuzzo i Lionel Messi će se vjenčati. To je svjetska ekskluziva”, dodao je argentinski novinar.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!