NaslovnicaVijestiMESSI PREDLOŽIO IGRAČA KOJEG BARCELONA MORA DOVESTI: "On je izvrstan igrač i...

MESSI PREDLOŽIO IGRAČA KOJEG BARCELONA MORA DOVESTI: “On je izvrstan igrač i mi ćemo se međusobno razumjeti”

Messi predložio igrača kojeg Barcelona mora dovesti. Argentinac je rekao kako je ovaj igrač izvrstan i da bi se dobro razumjeli na terenu. U posljednjih nekoliko mjeseci mnogo je špekulacija o tome da li će se Griezmann pridružiti Barceloni ili neće. Za sada su to bile samo špekulacije, ali kada je jedan od najboljih igrača na svijetu spomenuo Francuza, onda smo svi znali da je to istina.

Messi predložio

Lionel Messi je javno podržao Barcelonin potencijalni transfer Antoine Griezmanna iz Atletico Madrida.

Francuski internacionalac je dostupan za 100 milijuna eura, jer mu je to klauzula o oslobađanju u ugovoru sa Atleticom, a Barcelona je prva u redu za potpis jednog od najboljih igrača madridskog kluba.

Izvješća su pokazala da je Griezmann spreman odbiti priliku da se priključi Barceloni i potpiše novi unosni ugovor sa Diego Simeoneom.

[su_bonus]

No, Messi je spreman da igra pored 27-godišnjaka na Nou Campu.

Jedan od najboljih igrača svijeta Lionel Messi je imao neke zaista lijepe komentare za Francuza koji igra za Atletico i koji bi trebao da pređe u Barcelonu, kako navode izvještaji.

“On je izvrstan igrač i mi ćemo se međusobno razumjeti”, rekao je Messi za Mundo Deportivo.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Prolazi kroz izuzetan trenutak u svojoj karijeri. To još nije 100%, ali što više kvalitete imamo, to bolje.”

“Želimo biti najbolji tim na svijetu, a za to moramo tražiti najbolje igrače i dovesti ih.”

Prilično zadivljujući komentari jednog od najboljih igrača na svijetu. Kada Griezmann čuje da su ovakvi komentari došli od Lionel Messija sigurno će još jednom razmisliti o prelasku u Barcelonu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!