NaslovnicaVijestiMessi se povukao iz reprezentacije, da li ćemo ga opet gledati u...

Messi se povukao iz reprezentacije, da li ćemo ga opet gledati u dresu Argentine?!

Najbolji argentinski nogometaš i jedan od najboljih nogometaša svijeta, Lionel Messi, odlučio je da se povuče iz reperezentacije, te ga nećemo gledati u dresu Argentine najmanje do kraja godine.

Ovu informaciju prenio je sportski novinar TNT Hernan Castillo. Messi, kao i čitava reprezentacije pružili su poprilično blijeda izdanja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a omaleni Argentinac je tek u utakmici protiv Nigerije podsjetio zbog čega u svojoj kolekciji ima pet Zlatnih lopti.

“Messi neće igrati za reprezentaciju Argentine do kraja godine. Leo nije završio internacionalnu karijeru, ali za sada ga neće biti u reprezentaciji. Kada će da se vrati, saznaćemo kasnije,” napisao je Castillo na svom Twitter nalogu.

[su_live_koeficijenti_v2]

Lionel Scaloni i Pablo Aimar preuzeli su privremeno vođstvo reprezentacije Argentine nakon odlaska izbornika Jorgea Sampaolija, koji je napustio klupu nakon razočaravajućeg nastupa Argentine na SP u Rusiji, gdje su uz dosta sreće došli do druge faze, ali su već u osmini finala ispali od kasnijeg prvaka Francuske.

Oba trenera su razgovarala sa Messijem, ali nisu uspjeli da ga odgovore od ideje da uzme pauzu kada su mečevi u nacionalnom timu u pitanju. Nogometaš Barselone sigurno neće igrati u prijateljskim utakmicama sa Guatemalom 7. rujna i Kolumbijom 11. rujna.

Messiju ovo nije prvi put da se privremeno povlači iz reprezentacije. Prvi put to je učinio poslije poraza od Čilea u finalu Copa Americe 2016. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!