NaslovnicaVijestiMessi šokiran Neymarovim potezom nakon utakmice protiv Nantesa

Messi šokiran Neymarovim potezom nakon utakmice protiv Nantesa

Lionel Messi šokiran potezom doskorašnjeg suigrača Neymara, nakon utakmice protiv Nantesa u subotu, u kojoj Brazilac nije blistao.

Messi šokiran

Messi i Neymar proveli su četiri godine zajedno na Camp Nou, pomogavši klubu da održi dominaciju u La Ligi i osvoji Ligu prvaka.

Međutim, putevi su im se razišli nakon što je Brazilac ljetos odlučio da se preseli u PSG, u transferu vrijednom rekordnih 222 milijuna eura.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Neymar je ove sezone postigao 11 golova za PSG u 13 utakmica u svim natjecanjima, te upisao devet asistencija. U Ligi prvaka je bio strijelac u svakoj od dosadašnje četiri utakmice u skupini.

Ipak, nije se proslavio u pobjedi protiv Nantesa (4:1) za vikend, u kojoj su Edinson Cavani (2x), Angel Di Maria i Javier Pastore pogađali mrežu.

Prema španjolskom Don Balonu, Messi je ostao šokiran kada je čuo šta je Neymar uradio poslije utakmice.

GOL MAŠINA: Ronaldo postavio novi rekord!

Nema kraja nevoljama: Novi problemi za Neymara u Parizu!

Brazilac je očigledno već upoznao sve čari pariskog noćnog života, lokalni list Le Parisien je došao do saznanja da je Neymar izašao u provod nakon utakmice, te da je ostao u gradu do nedjelju ujutro.

On je primjećen na koncertu rep zvijezde Tyge (Micheal Ray Stevenson), sa kojim je blizak prijatelj.

Ostao je na koncertu do dva ujutru, a nakon toga je posjetio noćni klub Queen.

Neymar se čak nije trudio ni da se sakrije od pogleda ostalih posjetilaca, pošto je bio na stageu sa Tygom. Sve to je naovdno stiglo i do Messijevi ušiju u Barceloni.

Argentinac i pored toga smatra da njegov bivši suigrač u Parisu može da radi šta god mu je volja, a s obzirom na to kakav status Neymar ima u Parizu, vjerovatno je i u pravu.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!