NaslovnicaVijestiMessi: "Sve je laž!"

Messi: “Sve je laž!”

messi argentina

Do zadnjeg trenutka Argentina je bila pod upitnikom za kvalifikaciju na Svjetsko prvenstvo u Rusiji sljedeće sezone, no ipak su završili u prvom potu kao nositelji skupina. Argentina ide u Rusiju ponajviše zahvaljujući Messiju koji je u zadnjoj utakmici postigao hat-trick, u trenutku kada je njegovoj reprezentaciji trebala pobjeda, oni su gubili 1-0 na teškom gostovanju, a tada na scenu stupa jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa i dokazuje da ga s pravom tako nazivaju.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Pa pitanje novinara koga bi Messi volio vidjeti u skupini Svjetskog prvenstva sljedeće godine:

  • Messi – “Posebno bih volio izbjeći Španjolsku u grupnoj fazi. Oni su vrlo nezgodan i težak protivnik.”

Treba napomenuti kako je bivši prvak Španjolska sada u drugom jakosnom potu te bi u ždrijebu koji će se održati 1.12. mogla biti veliki problem svima koji su sretni jer su prva jakosna skupina.

Sve više se priča o vašoj budućnosti u Barceloni i reprezentaciji te eventualnom povratku u svoj klub iz djetinjstva?

  • Messi – “Da, istina je. Imam želju da jednog dana ponovno zaigram za Newell’s Old Boys, a moja želja da branim boje svoje zemlje uvijek će postojati.”

“Sve je laž”

Mnogi mediji prozivaju vas da ste upravo vi osoba koja sugerira savezu tko bi bio idealna osoba za novog trenera Argentine te da govorite trenerima koji igrači bi trebali igrati?

  • Messi – “Da, pričaju da ja postavljam trenere i biram suigrače na terenu, no to je sve laž.”

Imali ste velikih problema u kvalifikacijama, no ipak ste se kvalificirali na Svjetsko prvenstvo u Rusiji!?

  • Messi – “Da, uspjeli smo! Vrlo lako se moglo dogoditi i da propustimo Svjetsko prvenstvo, patili smo se, ali ipak idemo u Rusiju. Znao sam satima putovati nazad u Barcelonu i razmišljati o kalkulacijama koje su nam bile potrebne da se kvalificiramo u Rusiju.”

Zanimljivo dio ovog kratkog intervjua bilo je Messijevo ignoriranje na pitanje o budućnosti u Barceloni. U Barceloni se trenutno odvija drama oko produženja ugovora njihovom najboljem igraču. Lionel Messi ima ugovor do ljeta 2018. godine što znači da već za mjesec i pol dana može birati klub u koji želi ići besplatno. Najviše se ‘šuška’ o mogućem ponovnom ujedinjenju Messija i Guardiole. Ostaje vidjeti hoće li Messi prije nove godine potpisati novi ugovor s Barcelonom ili će već prije prvenstva u Rusiji postati novi igrač nekog drugog kluba, a s obzirom kako City izgleda ove sezone – to je relativno realna opcija.

[su_live_koeficijenti_v2]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!